Строителна фирма

Строителна фирма

Строителна фирма Mega Stroy Company

Строителна фирма Mega Stroy Company в гр.Бурга, дългогодишна строителна фирма с дългогодишен опит, професионален екип, предлага строежи, ремонти и реставрации на всякакъв тип сгради и помещения, за Бургас, за близките населени места, по цялото черноморие, с възможност за строежи или ремонти при предварителна заявка и в цяла България.

Строителна фирма Mega Stroy Company, е доказала се строителна фирма, с многобройни завършени проекти, на построени еднофамилни къщи, двуетажни къщи, триетажни къщи, вили и всякакъв тип малки и големи сгради и помещения, огради, беседки, гаражи, басейни, тротоарни пътеки, озеленяване на дворните пространства и всичко необходимо за завършека на прекрасна къща, вила и всякакъв ваш проект !

Строителна фирма Mega Stroy Company, може да ви предложи също така да обновите вашия дом, с цялостно лепене/полагане на камък или ламперия, по ваш вкус и желание !

Строителна фирма Mega Stroy Company, е една от най-добрите строителни фирми за цялостен ремонт, частичен ремонт или освежаващ ремонт, на къщи, апартаменти и всякакъв тип сгради и помещения ! Всякакъв тип ремонти на подови настилки, къртене и извозване на Вашите стари подови настилки, ремонт и изравняване на пода, полагане на теракот, фаянс, паркет и др.! Ремонт на стени и тавани, премахване на Вашите стари замазки, тапети или др., изравняване, замазки, шпакловки, вътрешна изолация, ел инсталации, полагане на гипс картон на таван с красиви фигури, лепене на декоративен камък, ремонт или зграждане на вътрешни стълби, ремонт на тераси и всякакъв вътрешен или външен ремонт на Вашия дом, офис, ресторант, хотел или вила !

Строителна фирма за ремонт на баня, Mega Stroy Company може да ви предложи цялостен ремонт на баня или частичен и освежаващ, къртене и извозване на старите ви плочки, монтаж на качествени и красиви плочки, както и монтаж или демонтаж на тоалетна чиния, мивка, вана, душ-кабина, изграждане на ВИК, подмяна на дръби и всичко необходимо за завършека на една прекрасна баня !

Строителна фирма Mega Stroy Company може да да се похвали и с част от своите проекти за ремонти и изграждане на подпорни стени на магистрали и всякакъв тип пътища, или необходими подпорни стени за за сгради и др.. !

Строителна фирма Mega Stroy Company може постоянно се развива, стреми към задоволяването на всеки един клиент, да бъде коректна с прекрасно завършени проекти, с качествени и надежни материали и възможно най добро изпълнение за кратки срокове, ето затова фирмата се нуждае и от по-голям брой опитни майстори и строителна фирма „МЕГА СТРОЙ КЪМПАНИ“ ЕООД – БУРГАС, набира желаещи майстори (набира работници), мотивирани за работа в екип, за с желание за постоянно обучение и усъвършенстване с новите тенденции в сферата на строителството !

За повече информация за кандидатстване на работа при нас, за условия и възнаграждения, се свържете с нас !

1.8/5 - (23 votes)