098 8837 270; 089 2347 080;
megastroycompany@abv.bg
Александровска № 53, ет.4
България, гр.Бургас

Промишлено строителство

Промишлено строителство

„МЕГА СТРОЙ КЪМПАНИ“ през годините изгражда редица проекти в сферата на промишленото строителство – производствени сгради, халета, складове, стоманобетонни и метални конструкции ( лафки /павилиони, малки магазини, спирки, бесетки и др.) и много други промишлени и търговски обекти и инфраструктурни съоръжения.

Мега Строй приема поръчки за всички типове строителни дейности проекти, по идеен проект на клиента или по архитектурен план, изготвен от нашета строителна фирма. Също така съдействие за изкарването на всички необходими разрешителни и документи за проекта.

Стоманобетонни и метални конструкции

Мега Строй  има богат опит в изграждането както на големи така и на по-малки обекти, осъществява проектиране, строителство, доставка и монтаж на оборудване за нестандартни метални конструкции и съоръжения. Пълен инженеринг на обекти “до ключ” в областта на промишленото строителство.

„МЕГА СТРОЙ КЪМПАНИ“ сме готови, разполагаме с нужната строителна техника и строителни материали, благодарение на взаимното си партньорство с доказали се фирми в производството и продажбата на най-добрите и качествени строителни материали, така че това, което строим, да пребъде през вековете . и всичко необходимо за строителството и ремонт. Mega Stroy гарантираме, че когато предадем обекта на ”груб строеж” или напълно завършен, той е възможно най-качествено изпълнен.

Строеж на Халета
Строеж на Складове

„МЕГА СТРОЙ КЪМПАНИ“ разполага с опитен екип от инженери, строители и технически ръководители, които са готови да изпълнят всеки един проект, те са специализирани във всички видове строителни дейности, които са свързани с високото и ниско строителство и отделните фази от изграждането на всеки отделен .

„МЕГА СТРОЙ КЪМПАНИ“ държим на дизайн, качествени материали, професионално изпълнение в срокове, гаранция за качеството на извършените услуги !

Промишлено строителство :

  • Производствени сгради;
  • Халета;
  • Складове;
  • Стоманобетонни и метални конструкции;
  • Промишлени и търговски обекти и инфраструктурни съоръжения и др.;
строеж на търговски обекти
Translate »